5دلیل فاصله گرفتن از اهداف کاری حسابداری

معمولا افراد اهدافی را که در ابتدای سال تعیین می کنند، بخودی خود زیاد جالب نیستند زیرا درصد زیادی از مردم پس از مدتی دیگر آن اهداف را دنبال نمی کنند. این درصد در مورد حسابدارانی که در ابتدای سال اهداف بلند بالایی برای پیشرفت شغلی شان ترتیب می دهند بیشترهم هست .

دنبال کردن اهدافی که برای رشد و پیشرفت خود در نظر گرفته اید ، کار آسانی نیست .

واقعیت این است که حسابداران بسیار زیادی هستند که پس از چند ماه و روبرو شدن با چند مشکل کوچک قید اهداف بزرگ خود را می زنند .

دلایل متعددی برای این عقب نشینی از اهداف وجود دارد که به نظر نمی رسد کسی از آنها بی خبر باشد .

در ادامه به 5 دلیل شفاف که به خاطر آنها از اهداف کاریمان دست می کشیم اشاره می کنیم . اما اگر می خواهید یکی از بهترین سال ها را در زمینه کاری تجربه کنید باید بر این مشکلات غلبه کنید .

ا- رویاپردازی آسان تر از فداکاری است :

 رویاپردازی کافی است زندگی ات را شروع کن . باید دست به کار شویم تا به رویاها رنگ واقعیت بزنیم .ایجاد تغییرات و رسیدن به اهداف نیازمند فداکاری است . بدست آوردن اهداف بزرگ کاری نیازمند فداکاری است . شاید لازم باشد قید کارهایی را که دوست دارید بزنید ( مثل تفریح با دوستان ) و آن زمان را به کار اختصاص دهید . البته این فداکاری تا ابد طول نخواهد کشید فقط تا زمانی که به اهدافتان برسید .

2- به عقاید محدود کننده گوش می دهید :

همه ما حرف هایی به خودمان می زنیم که ما را عقب نگه می دارد . ما به خودمان می گوییم به اندازه کافی باهوش نیستیم ، خوش شانس نیستیم و از این قبیل . اما شما شایستگی این را دارید که زندگی دلخواهتان را داشته باشید .

3- از شکست و واکنش مردم می ترسید :

ما از شکست می ترسیم ، اما بدتر از آن از نگاه بد مردم هراس داریم . ما بیش از آنکه واقعا از شکست خوردن بترسیم ، نگرانیم ، شکست بخشی از موفقیت و پیشرفت است و گاهی به آن نیاز داریم اما شکست پایان کار نیست بلکه باید بعنوان موقعیتی یرای یادگیری و پیشرفت به آن نگاه شود .

4- هیچ پژوهش و برنامه ریزی انجام نمی دهید :

اگر می خواهید به اهداف بزرگتان برسید ، باید برنامه داسته باشید . موفقیت بدون برنامه ریزی مخصوص فیلم هاست ، عدم داشتن برنامه ، احتمال شکست و متوقف کردن تلاشتان را افزایش می دهد . با توجه به بررسی هایتان برنامه ای برای پیشرفت و موفقیت بچینید و براساس آن شروع به کار کنید .

5- دلیل تحصیل در رشته حسابداری و شروع بکارتان را فراموش کرده اید :

معمولا مدتی طول می کشد تا پیشرفتی در کار دیده شود و متاسفانه پس از مدتی حواستان پرت می شود باید به خودتان یادآوری کنید چرا وارد حرفه حسابداری شده اید . زندگی کوتاه است و ما فقط یک بار زندگی می کنیم . قبل از آنکه متوجه شوید به پایان آن نزدیک می شوید و چیزی جز حسرت برایتان باقی نمی ماند .

همیشه ذهنتان راروی چرایی ورود به حرفه حسابداری متمرکز نگه دارید .

مسئله فقط پول وشهرت نیست،همیشه چیزی عمیق تر وجود دارد که به شما انگیزه می دهد .

امیدوارم هنوز اهداف امسال خود را در زمینه پیشرفت و موفقیت در حرفه حسابداری فراموش نکرده باشید .

قرار نیست به شکل جادویی به اهداف خوب برسید . زمان بگذارید ، تلاش کنید تا به اوج برسید . تمرکزتان را از دست ندهید و این مقاله را به عنوان یک یاداور اهداف پیش خود نگه دارید .

تهیه شده در :

موسسه سرمایگان ارایه دهنده  خدمات حسابداری ممتاز و کارآموزی حسابداری پیشرفته  و آموزش مالیات کاربردی

موفق باشید .

موسسه سرمایگان ( مشاورین مالی و اولین مبتکر ومجری کارگاه های نوابغ حسابداری وجهش به بازار کار حسابداری ایران)

www.sarmayegan.com

۰۲۱۸۶۰۸۳۲۹۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + سه =

مشاوره مالیاتی آنلاین