14 اشتباه رایج در نوشتن رزومه شغلی

اشتباهات رایج حسابداران در نوشتن رزومه شغلی حسابداری

دراین مطللب به 14 اشتباه رایج در نوشتن رزومه شغلی اشاره میکنیم : 

معمولا همه افرادی که قصدورود به بازارکار را دارند رزومه ای برای خود تهیه می کنند و به عنوان معرفی نامه شغلی و تخصص خود آن را به کارفرما ارائه می دهند.

رزومه شغلی را به عبارتی می توان  وسیله بازاریابی برای  تخصص خود نام برد و کارجویان سعی می کنند هویت شغلی خود را به بهترین نحو ارائه دهند تا بتوانند کارفرما را قانع سازند که فرد شایسته و مناسبی برای بدست گرفتن فرصت شغلی مورد نظر هستند.

فرض کنید یک آگهی دعوت به همکاری در نشریات یا اینترنت مشاهده می کنیدکه اتفاقا درست متناسب با تخصص شما است ؛از طریق نشانی ایمیل از شما خواسته شده تا رزومه شغلی خود را ارسال کنید.

شما چکار می کنید؟

چگونه از طریق رزومه خود را معرفی می کنید؟

 

در این نوشته سعی داریم نکات با ارزشی را که در تنظیم و ارسال رزومه رعایت آنها لازم است را به شما بگوییم و از انجام کارهایی که موجب نادیده گرفتن رزومه شما می شود  شما را آگاه کنیم.

البته اگر از ارسال رزومه هر هدفی به جز رسیدن به شغل مورد نظر خودرا دارید پیشنهاد می کنیم ادامه مطلب را نخوانید و وقتتان را بیهوده تلف نکنید.

 

1- با نشانی  ایمیل های عجیب و غیر معمول رزومه تان را ارسال نکنید از اسم وفامیل خودبرای ساختن نشانی ایمیل استفاده کنید.   

 

2-رزومه تان را هیچگاه در داخل محیط ایمیل کپی نکنید زیرا این کار شبیه به این است که بهترین غذا را در همان ظرفی که پخته شده است در یک مهمانی رسمی سر میز بیاورید! سعی کنید فایل رزومه تان را در قالب پی دی اف ارسال کنید.

 

دقت کنید رزومه شما از نظم خاصی برخوردار باشد به طور کلی,مشخص بودن هدف و منظور کمک شایانی به مهم جلوه دادن صحبت های شمادررزومه می کند.            

 

3عنوان نامناسبی برای ایمیل خود انتخاب نکنید,مطمئنا هنگامی که شما قصد مطالعه رمان دارید؛عنوان کتابی که«بررسی شیوه های روش تحقیق»است شما را جذب نمی کند؛حتی اگر این کتاب در سطح جهانی برنده جایزه بهترین رمان شده باشد.

 

4متن دوستانه با چاشنی طنز خطاب به شرکت یا شخصی که مخاطب ایمیل تان است تنظیم نکنید کارفرمای شما نیاز به طنز پردازی ندارد.    

 

 حتی اگر شخص یا شرکت مورد نظر با شما آشنا است همراه با رزومه خود یک متن رسمی برای معرفی و ارائه درخواست خود به ایمیل ضمیمه کنید و هرگز ایمیل بدون متن ارسال نکنید .

چرا انتظار دارید کسی به ایمیل خالی شما امتیاز مثبت بدهد؟یادتان باشد سر کلاس دروس عمومی نیستید که صرفا اعلام حضورتان کافی باشد,کما اینکه در دنیای حرفه ای ارسال ایمیل خالی برابر با ناسزاست.

 

5-قسمتهای مختلف رزومه را با هم مخلوط نکنید ،کسی به مهارت شما در تهیه پیتزای قورمه سبزی امتیاز نمی دهد .دقت کنید در هر قسمت توضیحات مربوط به همان قسمت را بنویسید.

 

6-در قسمت مهارت ها ،مشخصات فردی را ننویسید . در قسمت سوابق تحصیلی خود،در مورد اینکه در کدام دوره های آموزشی شرکت کرده اید توضیحی ندهید لازم نیست نام دبستانی را که می رفتید بنویسید.

 

در قسمت سوابق تحصیلی بالاترین مقطع تحصیلی خود همراه با سال فارغ التحصیلی رابنویسید.

سابقه حرفه ای خود را از انتها به ابتدا بیان کنید دقت کنید کارفرمایان زمان زیادی برای بررسی هر رزومه ندارند . بنا براین سعی کنید استعدادها و تجربه های موفق خود را در ابتدای رزومه بیاورید.

 

7-توضیحات بیش از حد و بی مورد ندهید درمقابل کم گویی هم نکنید . اینکه شما در طول 2 سال گذشته در یک شرکت معتبر مشغول بوده اید بدون اینکه نامی از آن شرکت بیاورید نیز منطقی نیست.

 

8- درمورد گذشته شغلی خود اغراق نکنید ،گزاف گویی و مبالغه در مورد توانایی ها ،همیشه خطری جدی است که عواقب این کار مستقیما به خود شما باز می گردد .شماره تماس و ایمیل خود را برای تماس های بعدی در قسمت مشخصات فردی درج کنید .

 

9-از درج حقوق درخواستی در رزومه پرهیز کنید ،مگراینکه شرکت مقصد از شما چنین چیزی را خواسته باشد.

 

10-به درج نشانی کامل خود در رزومه نیازی نیست ،می توانید محدوده محل سکونت خودرا درج کنید.

 

11-از نوشتن دو شماره تلفن همراه در رزومه خودداری کنید به جای آن می توانید یک شماره همراه و یک شماره ثابت دررزومه درج کنید.

 

12-چنانچه رزومه خودرا از طریق فاکس ارسال می کنید از الصاق عکس خودداری کنید و چنانچه عکس خودرا روی رزومه قرار می دهید سعی کنیدمطابق با فرهنگ کشورمان عکسی رسمی باشد.

 

13-در مورد ترک شغل خود از محل کار قبلی از درج کلمات منفی مانند ورشکستگی ، نامناسب بودن محیط کار ،  زیادبودن کار و بیمه نبودن و… حتما پرهیز کنید.

 

14-خیلی ها رزومه شغلی را با پرسشنامه شغلی که در هنگام مصاحبه تکمیل می شود اشتباه می گیرند شما اینکار را نکنید .

 

اگر کارهایی را که به آنها اشاره شد رعایت کنید می توانید امیدوار باشید که رزومه ارسالی شما ،توانسته است شما را به نحو مناسبی به کارفرما معرفی کند .     

   

                                                                                   موفق و پر درآمد باشید     

موسسه سرمایگان ( مشاورین مالی و اولین مبتکر و مجری کارگاه های نوابغ حسابداری و جهش به بازار کار حسابداری ایران )                                                       

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 6 =

مشاوره مالیاتی آنلاین